Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ABSOLUT ART

absolutart_mingel3 absolutart_mingel4 absolutart_mingel9 absolutart_mingel11 absolutart_mingel24 absolutart_mingel26 absolutart_mingel32 absolutart_mingel33 absolutart_mingel40 absolutart_mingel42 absolutart_mingel45 absolutart_mingel47 absolutart_mingel54 absolutart_mingel67 absolutart_mingel211

 

Hej hej hej hemskt mycket hej! Här har det rådigt tystnad i ett dygn. Tänker alltid när jag kommer hem att nu jäklarns ska jag fota mat och dundra upp med roliga recept till er. Så var det här med ekande kyl och miljoner saker att ta tag i. Sen på det hela så har min kamera fortfarande inte vaknat till liv. URK BURK. Har lånat en så det har löst sig på så sätt nu. Fast på tal om saker att göra dessa dagar så var detta direkt efter Arlanda. Jag och Alba blev hämtade av pappa och körde oss direkt till Skanstull där Helium studios hade ett event som jag inte ville missa. Jag älskar ju bilder och just detta var ett event om konst, ABSOLUT ART heter det. Har ni hört talas om det? Så fina bilder och skulle kunna tänka mig ha flera av dom här hemma på väggen! Nu ska jag verkligen ta denna höst till att göra klart vårt hem som varit ett renoverings- projekt ett tag.. Så ni kanske får se senare om jag valt någon av alla dessa snygga tavlor 😉 Måste tacka Ivan Trip för dom snygga bilderna han tagit som jag lånat här. Hoppas han också ska ha en vernissage också snart med alla sina bilder han tar! Sen hoppas jag också att ni har en UNDERBAR helg! KRAMAR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand