Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Not fish or cheese

_DSC0009_DSC0008_DSC0017_DSC0015_DSC0007

 

Ursäkta den snuskiga rubriken.. Men kunde inte låte bli. För tyckte ändå det var lite lustigt nu när jag som håller på med mat lägger upp en deodorant, dusch kräm och våtservetter för våra undre ägodelar. Det finns ju inte någon som vill lukta fisk eller ost! Jag kan ärligt säga att jag får lite då och då hem prylar och mat som ska upp här på bloggen men jag väljer mina med omsorg för att jag vill inte vara en reklam blogg på något sett. Jag tänker endast på er från mitt hjärta och inte med hjärnan. Så nu undrar ni kanske vad detta är? Eller det förstod ni nog. Det är faktiskt två tjejer som är i min bekantskap som tillvekar detta. Och nu tänker jag sno Dashas text om detta för att beskrivningen var så bra och dom ( hon och min vän Maxinne) faktiskt jobbar med denna produkt så hon vet lite mer! Jag tror jag missuppfattade och att detta var en produkt till kvinnor och män som har problem.

Att produkten ifrågasätts är något jag förstår. ”Varför kan inte underliv få lukta underliv?” är en vanlig fråga. Jag känner mest ”Kan inte alla få bestämma själva vad de ska lukta?” – för det första.

För det andra så de som säger den där meningen är de som inte har fattat grejen. För i slutet av dagen så har man faktiskt exakt samma svettkörtlar ”där nere” som man har i armhålorna. Det är ju som att säga: Varför kan inte armhåla få lukta armhåla?” De flesta människor har ju trots allt en deo för armhålan, så att det inte kommit en deo för underlivet tidigare är konstigt. Men om man tänker efter, om man inte sätter deo under armarna så känner de flesta människor sig inte fräscha.

På samma sätt som vissa människor svettas mer eller luktar mer svett än andra, är det exakt samma sak med underlivet. De som säger ”men kan det inte bara få lukta underliv” har säkert aldrig upplevt att det varit ett problem. Vilket jag bara säger grattis till! Good for you! Men dessa tjejer som startade detta företag är båda unga tjejer där den ena har en utbildning från Handels och den andra faktiskt färdig utbildad urolog. För er som inte vet vad urolog är så är det en läkare som opererar i underliv. När hon fick besök av många patienter som tvättade underlivet överdrivet mycket och sprutade vanliga parfymer, föddes idén till DeoDoc.

Så tillsammans med en professor inom gynkologi tog de fram denna fantastiska produkt! Och det bästa med livet är ju att allting är frivilligt. Vill du lukta underliv eller armhåla så go ahead and do it! Men för er andra som kanske inte vill lukta alls eller bara känna extra fräschhet där nere finns nu denna produkt. Det är liksom inte för folk som har problem. Utan för att inte lukta alls och känna sig extra fräsch – om man vill! Precis som med armhålorna. I förebyggande syfte.

DeoDoc finns bla annat på nätet på Bagerhead, men även i fysiska apotek som Lloyds ApotekApoteksgruppen och Kronas Apotek.

Nu vet ni det, sov sött <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand