Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PEACE OUT BABY

IMG_0105

 

Hahah det finns ingen bättre blick än denna. Det är precis som hon att förstår vad jag pysslar med och tycker min humor är så larvig.. redan. Tänk när hon går runt och skäms över mig om massa år. Vi får hoppas att det bara är en snabb period i sitt liv. Sen hoppas jag att vi är bästisas hon och jag. Precis som nu! Hon och jag, min lilla och största skatt! På bilden har hon min och min systers gamla tröja på sig. Eller det är faktiskt en blus med broderier på. Så gulligt att vår mamma sparat så mycket fint som vi hade när vi var så här små. Vet inte riktigt vad jag ville med denna bild eller inlägg mer än att hälsa er en trevlig vecka! Det ä ju måndag-morgon och jag ska snart gå och väga Alba hos vår nya BVC barnmorska. Ja ni läste rätt, nya. Vi har bytt! Vår gamla var hemsk. Det är ju ett tips, följ era små hjärtan och gör det som känns rätt för er. Ändra det som inte känns rätt eller bra! Allt man gör ska leda till någonting som känns bra. Vi kom alltid ifrån vår gamla barnmorska oroliga, nervösa och nedstämda. Vilket bara var i onödan då allt såg bra ut. Så nu lääängtar jag till att få träffa den nya. En väldigt bra start på denna vecka! Det hoppas jag ni också får. KRAM och PEACE från mig och Alba <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand