Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Best toast in history

_DSC0057 _DSC0055    _DSC0034 _DSC0032 _DSC0028 _DSC0027 _DSC0026

 

Hej kära ni! Var det någon som såg filmen igår? Om inte finns den för er som vill se i det förra inlägget. Där får ni se mig både handla alla karameller eller jag menar såklart kantareller. Sen när jag gör denna UNDERBARA kantarell- toast! Jag tycker det är så otroligt gott och ville dela med mig av hur jag gör min. Det är såklart väldigt nervöst och lägga ut video men jag gör såklart detta för er så hoppas ni gillar det! 🙂

Mitt bröd jag använder mig av är faktiskt det jag fick i present som  min pappa bakade. Så det ni som tips ska använda er av är helt klart surdegsbröd. Sen en drös av kantareller, smör, att steka dom i efter vattnet från dom frästs bort i pannan. Lite vispgrädde, salt, peppar och toppa det med dijon- senap. Allt det här ser ni i filmen. Även när den läggs in i ugn med ost på sig och ska gratineras.

Ni får gärna skriva till mig om ni gör denna och berätta vad ni tyckte. Det skulle göra mig väldigt glad då jag hoppas att den smakar lika bra som jag tycker den gör 🙂 KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Mums, kantareller (och i princip all svamp) är verkligen så gott!! 😉 jag gillar kantareller bäst bara att steka till kött/kyckling!

  Har en liten annan konstig grej för mig, jag gillar hela champinjoner på burk! Hahaha, låter sjukt äckligt när man skriver det men jag kan verkligen längta efter det! (Obs, är inte gravid! Hehe)

  Elin 2015-09-30 17:04:25
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Haha min kompis gillar också det och jag ”retas” alltid med henne när vi går förbi dom burkana.. Testa stek dom med vitlök och persilja 🙂 Kram

   foodjunkie 2015-10-01 00:48:08
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand