ITALIANO BAR

_DSC0213 _DSC0215 _DSC0218 _DSC0238 _DSC0243 _DSC0250 _DSC0251

 

Igår gick vi ner och hälsade GRATTIS till min fina vän ELIN! Hon hade styrt ihop ett mysigt bord på Italiona Bar på Birger Jarlsgatan. Det som var det mysiga var ju att det var plockmat. Helt perfekt! Ville man ha någonting att dricka beställde man i baren. Tycker jag var så smart när man ska göra ett lite lätt firande en vardag. Alba älskade det! Hänga i baren och njuta av den fina utsikten. Både hon och jag tycker det är väldigt fint där. Sen ska vi ju inte tala om den goda tonfisk- toasten! SLURP sen vad jag tvungen att springa vidare på annat.. Ska visa vad sen! Puss och kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Mums! älskar plockmat. Ser ut som ni fått celebert besök i bakgrunden, ser ut som prinsen haha 🙂

  trevlig helg fina du!

  elin 2015-10-02 15:18:10
  Svara
  • Svar på elins kommentar.

   Oj det vet jag inte om han var.. men likt faktiskt! Och skulle inte vara otippat om han var där då detta ställe är ett perfekt ställe 😉 Enkelt och gott. Dom har att man kan komma förbi på lördagar och köpa dricka så står det plockmat på baren som är gratis 😉 Trevlig helg till dig med rara du! Kram

   foodjunkie 2015-10-02 23:40:39
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!