Acai- bowls with my girls

_DSC0291 _DSC0303 _DSC0312 _DSC0318 _DSC0334 _DSC0352 _DSC0358

 

Det här med att äta ute och jag sa att det var bra mat. Detta var en av dom. En av dom mysigaste också. Jag och Alba fick ha mys-morgon med vår Lisa! Vi tänkte vara smarta och testa deras olika acai- skålar. Vet inte vad vi tänkte med.. vi trodde det skulle komma olika smaker men såklart menade dom det som var på toppen. Så ska ni dit så kan ni välja en mellan storlek och ta en. Vi tog alla tre och tog dom små men det gick ju också.. Det som inte gick så bra var att fota dom på vår mysiga plats i ett par hängstolar. Lisa kom ju på den smarta iden att ställa dom i fönstret.. Så där ser ni toppen av acai skålarna. Fyllda med olika goda ting, mango, musli, banan, jrdgubbar, jordnötssmör, kokosflan.. Mumma! Det pinsamma är att jag inte kommer på vad det heter med det ligger vid Rådmansgatans tunnelbana station på Sveavägen! Och ska ni äta lunch är detta ett perfekt ställe då man kan blanda sina egna sallader 🙂 Juicen jag tog hette Hulken och kände mig inte riktigt som en efter men den var ju god.. Trevlig fredag på er mina fina!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Namnet står ju på kudden du lagt upp 🙂 Realod.

  Sandra 2015-10-02 20:56:34
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Haha Tack Sandra! Hur kunde jag missa det, eller inte ens tänka på det. Vill inte skylla på det men är lite virrig nu när jag bivit mamma… 😉 Hoppas du får en fin helg! KRAM

   foodjunkie 2015-10-02 23:38:23
   Svara
 • Det heter Reload, precis som det står på kudden 😉 Har också varit där, så bra!

  Karin 2015-10-02 14:33:42
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Haha det borde jag förstått.. Tack snälla! Vet inte hur jag kunde missat det. Ändå varit där två gånger nu.. Hoppas du får en fin helg Karin! 🙂 KRAM

   foodjunkie 2015-10-02 23:35:51
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!