Urban Deli

PicMonkey Collage _DSC0398 _DSC0402 _DSC0404 _DSC0420 _DSC0423 _DSC0426

 

På tal om Urban Deli som jag nämnde i förra inlägget. Har ni varit där? Det nya bamse stora stället på Sveavägen? Om inte tycker jag helt klart att det är värt ett besök. Då dom har allt. Väldigt fräscht och kul med dom alla olika avdelningarna. Och på taket att dom t o m en bar, nice! Där har jag jag inte hunnit vara än men det får bli snart har jag tänk. Dom måste ha sån utsikt där uppe tror jag. Fint och se alla träd som börjar blir lite röda nu därifrån kan jag tänka mig.

Vi var där igår och tog en lunch. Jag och min sambo var ute och traska med våra små tjejer. Så mysigt att vi alla är hemma nu! Bella ser ut och njuta järnet. Hon älskar att åka med i barnvagnen, det verkar folk på gatan faktiskt också göra. Och mitt på gatan så stod min pappa och faster som också var ute och traska. Vilken tajming då vi alla var hungriga för lunch. Ni se ju lite vad vi åt, och så gott var det. Enkelt och snäll personal på ett coolt ställe. Och vill man inte äta där har dom stora diskar/kylar fylla med ”ta-med-mat”. Tips till nästa veckas luncher.. Men nu ska det ta med tusan bli massor av matlagning hemma. Punk slut klart slut puss och kram kanske ses på stan 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!