Energy is loading

_DSC0441 _DSC0446 _DSC0448 _DSC0449 _DSC0455 _DSC0457 _DSC0460 _DSC0471

 

 

Så här har jag bestämt från och med idag, att jag ska avslut varje helg! En lång-promenad med mina kära. Jag verkligen njöt. Det är så fint här i Stockholm. Jag vet inte hur många hundra varv man gått just detta varv men det är svårt att hitta ett bättre varv än just detta varv runt Djurgården. Det är såklart sällskapet som gör det bättre och vädret. På tal om sällskap så har vi varit hela helgen med stora släkten. Så Alba har träffat både mormor, morfar, farfar, farmor. På dom sistnämnda har det ätits en hejdundrans mycket mat, då hon faktiskt är halvsyrian min lilla dotter. Hennes farmor älskar att duka upp så mycket mat när vi kommer och det smakar gudomligt. Min favorit är taboule, persilje- sallad! Men det blev ingen kanelbulle igår faktiskt.. Har ni ätit gott i helgen? Och massa kanelbullar igår? 🙂

 

Jag älskar btw reklamen som säger ”min mamma vill att man handlar egoistiskt.. Du menar nog ekologiskt” .. SÅ SÖT! Den var här precis och var bara tvungen att skriva det. Hoppas ni får en trevlig vecka nu! Gå ut och få lite energi från vår fina natur, passa på innan det är för kallt.. KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • härligt å hänga med storälskling och lillälskling och pälsälskling

    Maria 2015-10-06 10:48:42
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!