A nightmare for a blogger

_DSC0372 _DSC0378 _DSC0385 _DSC0391

 

Heeej! Jag har suttit i knipa. Och ni var inblandade.. Fast bara mitt egna fel!

Jag nämnde ju för er att min kamera är trasig så fick snällt låna min pappas fina nya kamera som vi även filmar med. Jag hade precis laddat upp en hel bricka med mat jag skulle fotografera och bar hela brickan till soffbordet och kameran åkte i backen. Av allt som låg på brickan kunde det väl ha varit någonting annat än just denna fina behövliga kamera ramlat…. Så ont i magen fick jag och när jag tar upp den är den trasig. Så nu är den på lagning. Och jag fotograferar just nu med min mobil. Inte helt tråkigt blev det? Men har tänkt att ordna en kamera imorgon så snälla någon kamera guru vaka över mig nu så jag inte har mer otur med dom! Det kan ju vara en bloggerskas mardröm.. Tyvärr fick ni inte se den där brickan med mat. Jag sörjde och plåta den kändes jätte deppigt..

Förlåt för den tråkiga nyheten men nu vet ni varför det rådigt tystnad här. Nu ska ni få veta vad jag har lite craving på just nu.. ugnsrostade grönsaker. Jag tror att det är min kropp som vill ha varm mat nu när kylan kom. Typ det lättaset man kan göra och det är så gott! Här tig jag morötter, brysselkål och paprika. Strimla på olivolja, salt, peppar och chili om man vill hetta det. Men det bästa är pumpafröna och solroskärnorna som också får ligga där inne och rosta till sig. MUMS och KRAM från mig

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh brysselkål stekta tillsammans med hackad/pressad vitlök är drömmen för smaklökarna!! Lite salt och peppar också.
    Dela kålen på mitten och stek tills de får önskad färg 🙂

    Elin 2015-10-07 19:10:46
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!