We love salmon

_DSC0149 _DSC0152 _DSC0156 _DSC0160 _DSC0166

 

Tror ni Alba var sugen? Jag förstår henne. Bästa lax-salladen! Jag ville t o m visa min pappa den för jag tycker den är så god. Tyvärr hade dom gjort om min favorit. Fast det gjorde väl inte så jättemycket mer än att jag var inställt på den jag tänkte, för den nya var ju också god. Det var lite mer asiat-smak på den med nyttiga nudlar. Alltid kul med någonting nytt och jag är faktiskt inbjuden till deras kväll nästa vecka att få smaka nya menyn. Ska bli kul eftersom jag älskar Koloni.

På tal om den här laxen så är den kallrökt i stora filéer. Den finns nämligen att köpa på Lidel. Då ligger den såklart i en kulbox så inte fryst. Och i vakumförpackning. Den laxen på den bästa till att ha i sallader! Ett mega tips från mig ett er. Både Koloni och Lidl´s lax! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!