WOW SKY

IMG_9972

 

Måste bara visa den absolut finaste himlen jag sett.. Vad jag kommer ihåg iaf. Regnet hade precis slutat att forsa ned och solen kom upp. Så en bamse stor regnbåge titta fram. Den var så stor att jag inte kunde få den på en bild. Molnen var blå av havet och himlen helt lila och gul. Där satt jag och Alba och beundrade! Jag undrade hur det såg ut för dom som satt i det där flygplanet som åker där, ser ni det?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fantastiskt vackert. No filter needed 😉
  Kram och tack för en jätthärlig, glad och positiv blogg. Du verkar vara en grym tjej!

  Andrea Grünenfelder 2015-10-08 09:32:41 http://nouw.com/andreagrue
  Svara
  • Svar på Andrea Grünenfelders kommentar.

   Men wow Andrea! Du är underbar! MILJONER TACK! Din kommentar var precis någonting jag behövde just nu <3
   Har varit och lånat en kamera nu så nu ska jag få ut massvis med goda recept till er 🙂 Ha en fin helg snart! Kram

   foodjunkie 2015-10-08 13:07:22
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!