New furniture home

IMG_2569 IMG_2571 IMG_2573 IMG_2576

 

JIHO, jag har blivit med stolar och bord! Kan inte kommit mer lägligt. Skulle precis sätta mig för att äta lite mellis så knacka det på dörren.. Där stod dom, mina änglar som skulle bära upp och montera ihop bordet. Vad tycker ni? Blev det fint? Jag älskar Y-stolen men det var svårt med bord. Ska visa bättre bilder sen när jag fått mer på plats.. Det är ju sån otroligt härlig leverans tid på saker, not. Fast det har inte skadat att få äta i soffan, eller på golvet.. Alba kommer säkert tycka det här är tråkigt som inte kan sitta på en stol ännu 😉

Nu till snackset, jag är ju hungrig 24/7 nu för tiden så det får blir små och goda såna här pauser lite då och då.. Nämnde ju att jag fått hem massvis med gott från fitnessguru, där är en till nu på bild, jordnötssmör. Tog även mandelsmör.. men tycker det är så gott med äpple och jordnötssmör ihop så det fick blir det jag visade. Äter ni nötsmör? Tänk på att köpa dom som det står inga tillsatser, isf kanske bara lite salt. Mina äpplen är från min sambos systers trädgård, mumma. Är det någon som gillar morotsjuice? Jag tycker det är så fräscht. Jag brukar köpa den här stora flaskan från salt och kvarn, just för att den är så nyttig men bra att ha  i smoothies också!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej,

  Vart kommer ditt fina matbord ifrån? Undrar även vilket träslag och om stolarna är oljade eller tvålade.

  Jättetacksam om du svarar. 🙂

  Lina 2015-10-12 16:34:19
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hej Lina!
   Bordet är från Kartell, och vågar inte svara om dom är tvålade eller oljade.. Måste titta upp det faktiskt! Så jag återkommer.. Godnatt såklänge! 🙂

   foodjunkie 2015-10-12 22:51:00
   Svara
 • Åå, ÄLSKAR jordnötssmör! Köper alltid det där ekologiska som står 99,3% peanuts på burken, haha! Tänkte faktiskt köpa den där morotsjuicen när jag handlade igår men blev inte av, måste testa nästa gång!

  www.nouw.com/jellen

  Ellen 2015-10-10 07:38:07 http://[email protected]
  Svara
 • Är ett stort fan av jordnötssmör. Brukar köpa kung markattas. På äpple!! I gröt!! I fil!! Smoothie! Jag måste hålla mig. För även om det anses nyttigt med nötter så kan det ju inte gälla om man äter massor 😉

  Liss 2015-10-08 16:41:59
  Svara
 • Är tyvärr inget större fan av just jordnötssmör, det är konsistensen och något med smaken som gör att det växer i munnen på mig! Haha. Har dock inte testat andra nötsmör, får se om jag vågar det någon gång 🙂 Vet att några har en klick jordnötssmör på gröten, ska tydligen vara gott (om man gillar det såklart)!

  Elin 2015-10-08 15:20:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!