This one

IMG_2666 IMG_2668 IMG_2672

 

Älskade hunger.. Jag älskar att vara hungrig. Kan låta så konstigt. Men att vara mätt, så där riktgt mätt är hemskt. Nu menar jag inte så där hungrig så man är på dåligt humör, kurrar om magen, inte ätit på flera timmar hungrig.. utan den när man vet att man ska snart få mat! Det farliga med att var hungrig är att det kan blir lite vad som helst. Så där inne stod jag, inne på Urban Deli igen uppe på Sveavägen. Hungrig, sugen på allt och visste att jag skulle få i mig något gott inom kort. Denna riktigt goda mackan blev det först.. klocka var vid elva tiden och jag hade redan ätit frukost och lunch kändes för tidigt. Så denna blev det först. Ska visa vad jag köpte till mellis sen… Men åter igen till Mackan Mackansson! Varför har man aldrig tänk på att lägga i nötter som fyllning/pålägg? Nu pratar jag inte nötsmör utan hela nötter. Om det inte finns i brödet så kan man ju ha det i/på. Jag älskar nötbröd men detta är ju nya grejen! Sen var det annat gott i som syrad lök, avokado- kräm och lagad paprika. MUMS OCH TIPS, gå till Urban deli 😉

ps. det var två delar men åt visst den andra i bilen på väg hem.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!