Mr French brunch

IMG_2744 IMG_2752 IMG_2755 IMG_2762 IMG_2766 IMG_2772 IMG_3213 IMG_3220 PicMonkey Collage

 

På tal om drömmar i förra inlägget så var det här så konstigt. Kändes som om att jag hade drömt att jag skulle få gå på Mr French och vara på smygpremiär på deras brunch som öppnar imorgon. Så på vägen in i dörren säger jag till in syster att jag är inte helt hundra om det är brunch idag. Men det ändrades fort, helt plötsligt stod jag och hon med varsin glad skumpa i handen! Gott, det var ju väldigt länge sen jag stod med det. Men det kändes bra, vi skålade och fick ta lounge delen med barnvagnen. Ännu bättre tänkte vi och slog oss ned i några härliga fåtöljer. Frida fick börja med att hämta mat.. och som det tog tid. Hungrig och ville bara fram till all god mat. Men det var ju såklart också massa man kände där så vi slutade upp en helt mys gäng i fåtöljerna. Tildes minsta barn vad med och myste järnet med Alba. GULLIGT och hade gärna haft lite av hennes energi. Söta lilla vindling fick utskällning av personalen sen, stackars liten som bara ville leka! Sånt är ju livet och man kan ju inte trolla fram ett bollhav eller liknade så det slutade med att jag och Frida satt kvar länge, länge. Som ni ser på bilderna kom vi när det var ljust och gick när det blev mörkt. Ett väldigt mysigt ställe helt enkelt och brunchen öppnar imorgon för ALLA 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!