Tips and love from me to you

DSC_9391-1024x680IMG_2723 IMG_2727

 

Tryffelmys! Ja ni läste rätt.. T R Y F F E L kväll hade vi igår. Världens bästa Lisa hade styrt ihop så fint. Tyvärr kunde väl jag typ äta endast chipsen.. Satt och suktade på brieosten med tryffel smak.. Min lilla dotter tål inte mjölk så det var bara att avstå. Även den gräddiga tryffel pastan som stod serverad när jag kom. Ja herregud så gott det doftade överallt igår. Tryffel är ju dyrare än guld och det förstår man ju nästan med den ljuvliga doften! Sen var det även tryffel-salami som jag inte heller äter. Men det var de bästa myset på väldigt länge! Vi busade med det ena och det andra och prata i kapp på varann till sent in på natten. Så min lilla älskling vakna inte förens TOLV idag! Såklart hon vaknat för lite tutte lite då och då, men gick alltså inte upp förens TOLV. Lisa skojar jämt och säger att jag inte riktigt har fått känna på att vara mamma än för hon är så snäll.

Ska visa er vad jag köpte igår som jag vill tipsa er om. Har dock inte med mat att göra men våra kroppar! På tal om kroppar, är det någon som hört talas om sömn- förlamning/paralys ? Det pratade vi exempeltiv om igår.. Ögonen och ena hjärnhalvan vaknar före kroppen. Alltså i några få sekunder. Tycker det lät så läskigt men då läste vi att det är vanligt men att ingen vet om det. Så vill bara säga det så ni vet att det inte är farligt om ni vet med er att när ni vaknar och inte kan röra kroppen inte ens säga något så heter det sömnparalys.

Så med detta inlägg vill jag säga att ha tryffelkväll med nära och kära, och säga till er som kan vakna på ett obehagligt sätt att det inte är farligt men vi pratar inte om det! Visa kan t o m hinna få hallucinationer… just för att ena hjärnhalvan fortfarande sover!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!