I’m stil alive

_MG_2885 IMG_2872 IMG_2875 IMG_2878 IMG_2881

 

Jag skrev ju att jag var livrädd för mitt första pass.. Det kände t o m Mira när jag kom på plats. Jag vet ju att muskler är en färskvara men att jag inte tagit tag i min träning sen min dotter kom är fattat och är ett faktum nu. Jag MÅSTE skärpa mig. Och jag är så glad och tacksam för att jag har hittat Kampsportslabbet! Nu j*****klarns ska jag blir stark i kroppen igen. Man blir ju så ARG när man inte orkar ens göra hälften av det man klarat förut. Mira var så duktig och jag blev så taggad när jag såg henne! Nu väntar jag bara på svar från naprapaten så han kan gå igenom min kropp så vi vet hur vi ska lägga upp min träning. Bästa Fannie körde försiktigt med mig men ändå testade vad jag gick för. Och det behövs då min rygg sa ifrån efter ett tag. Vet inte om jag skadade svanskotan när jag födde henne eller om det är en låsning så det måste tittas upp! Så tänk på det alla ni nyfödda och sugna på att få tillbaka alla krafter man får av träning. Eller nä, inte bara nyblivna mammor.. Vi alla måste vara rädda om våra kroppar och lyssna på dom! Det gäller med mat och träning 🙂 KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!