Little family time

_MG_2819 IMG_2831 IMG_2840 IMG_2850

Söndags frukosten slår aldrig fel. Jag ä l s k a r att vi fått hem ett bord, och stolar såklart, så vi kan umgås igen vid bordet. Tror jag är uppvuxen så. Att hänga och umgås vid bordet och sitta kvar lääänge. Hur är ni? Min kära sambo har en annan uppväxt för att dom är så många i familjen så där står det jämt mat vid bordet och man äter när man vill och umgås då på annat vis. Så i början av vårt förhållande var det miss-match.. jag satt och mös vid bordet och han ville snabbt till soffan. Därför har vi bestämt att alltid ha öppet planlösning. Allt går att lösa! Ska visa er en sak jag hade i min smoothie som jag aldrig sett finns. Men lite spännande.. Kanske ni redan sett i frysdisken men alltid kul att testa någonting nytt. Som för min kille att sitta länge vid matbordet! 😉 NU ska jag gå och träna.. Japp, jag skrev rätt.. Efter denna mättande goda frullen ska jag nu gå till Kampsports – labbet och se vad jag går för. Är livrädd men vad kan gå fel… Mer än att jag är svag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh vilken mysig stund!!
  Er dotter är SÅ söt, hon passar verkligen som en Alba <3

  Elin 2015-10-15 06:47:40
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Väldigt mysigt och precis så där som man önskar att man starta varje morgon men om man gör det för ofta kanske man inte njuter så där mycket som man gör när det är. <3
   FINA DU, TACK miljoner gånger! Jag håller med dig 🙂 Lilla Alba <3

   foodjunkie 2015-10-16 00:01:06
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!