Best end of the weekEND

IMG_0524 IMG_0541PicMonkey CollageIMG_0596PicMonkey CollageIMG_0567 IMG_0575IMG_0582IMG_0587IMG_0602 

Världens bästa avslut på veckan blev det igår! Jag och Alba åkte och träffade upp Frida, vår pappa och Ludvig ( det är inte han på bilden utan en fotogenisk servitös…) för att äta söndags- middag. Och då beslöt vi oss för att äta på en ställe som just har söndags- meny. Det blev Trattorian på Kungsholmen, nere på kajplatsen. Så mysigt och stämningen var på topp.. tills matkoman slog till. Tror det var en blandning mellan träningen och all mat. Vi delade på två pizzor till förrätt. Det hade räckt med en om man säger så. Och sedan delade jag och Frida på en fisksoppa, som förövrigt var ny på menyn och det var ju tur at vi fick smaka den. Till den åt vi en vegetariskt sallad med grillade grönsaker. Mumma!

Sen tacka vi Alba för notan, och för den underbara sömnen som jag fick sen när jag kom hem! 🙂 Hoppas ni haft en underbar helg mina fina! Ny vecka nya tag.. Jag har miljoner saker att göra denna vecka. Lite roliga saker att visa er ( om jag får göra den än).. KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Alltså fisksoppa!!!! Typ godast i världen, gärna en som inte är så gräddig utan som ger en härlig smakexplosion i munnen. Mums!!

  Elin 2015-10-12 15:45:39
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Ja exakt, inte så gräddig! Det var precis vad denna inte var så den rekeomenderas att gå dit och smaka 🙂 Mums och sovgot från mig

   foodjunkie 2015-10-12 22:52:02
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!