COCONUT OATMEAL

IMG_2694 IMG_2712

 

Här är den! Den där helt ljuvliga kalla gröten jag skulle visa er härom dagen som jag åt till mellis. ”Holy moses- hold your horses!” Det är nog egentligen en otroligt krämig chiapudding.. gjord på kokosmjölk, riktigt mjölk alltså, inte den rinniga, utan den som man lagar mat på. Man kanske t o m säger kokosgrädde. Det är nog en sak jag är dålig på att köpa hem. Har helt glömt det i mitt hjärnkontor. Det är ändring på nu. Det är gott både i smoothies och precis en sådan här. Och det var ingen blyg sådan så man fick inte en liten mini skål. Kostade endast 45 kronor på Urban Deli, uppe på Sveavägen. Snart kommer ni väl tro att jag jobbar för dom och ska göra reklam, så är inte fallet utan jag ger er bara tips som jag gillar. Det hoppas jag ni vet redan! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!