Graviola Smoothie

IMG_0614 IMG_0617 IMG_0622 IMG_0652 IMG_0656 IMG_0659

 

Dom där små frysta bollarna är dom jag skrev om som jag inte sett förut. Har ni sett dom? Jag älskar ju att variera mina smoothies så kul och testa dom här. Det blev otroligt gott! Det fanns två olika smaker och köpte båda men bara hunnit testa denna. Små vita frysta bollar fyllda med C-vitamin. Smakar väldigt sött, så det gör verkligen så att smoothien blir söt. Så använde dom och;

 • frysta banan bitar
 • avokado
 • grönkål
 • raw green boost från fitnessguru
 • soyamjölk
 • havssalt
 • naturella cashewnötter

Nu läste jag dock på om Graviola för att skriva allt bra om dom och tyvärr ska man inte äta den frukten när man är gravid eller ammar. Så får hoppa dom ett tag till.. Men för er andra är det ett tips att lägga till i smoothien! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Och tack för en väldigt snygg och inspirerande blogg. Jag tänkte höra hur du gör chiapudding. Jag gjorde med kokosmjölk och vaniljpulver och det blev så stabbigt och fast att jag kunde skära bitar av den

  Emelie 2015-10-13 09:39:29
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hej Emelie! Miljoner tack till dig 🙂 Då måste du ha mer mjölk.. Jag gör bara lite, och om den blir för hård kan du hälla i mjölk och blanda upp den igen. Lycka till! Kram

   foodjunkie 2015-10-14 22:24:09
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!