CAFE MILANO

IMG_0754 IMG_0757IMG_0765 IMG_0766IMG_0772 IMG_0777IMG_0795 IMG_0802IMG_0803PicMonkey CollageIMG_0813 IMG_0874IMG_0878 IMG_0913 IMG_0926 IMG_0930

Jag vet faktiskt inte vart jag ska börja.. Mer än att ni måste bara gå till Cafe Milano! Och så vill jag tacka för att jag fick bjuda med familjen på förhandsprovning på denna fantastiska restaurang. Tack tack! Det var en helt underbar kväll. Fylld med kärlek från alla håll och kanter, det vill säga att magen var fylld med massvis med otroligt god mat! Det var lixom en äkta matupplevelse. Kocken var då han som har restaurang Cafe Milano stod fint och berättade historier för en proppfull och förväntansfull publik. Och maten var över förväntan. Eller allt var väl faktiskt det. Man ska ju aldrig måla upp någonting som helt fantastiskt för då blir det väl i många fall tvärtom men detta kommer inte blir så, ni måste testa själva! Det öppnar på fredag men hörde att det var fullbokat, men testa 🙂

Vi började med att Alba fick en present, från moster Frida, små badtrosor från Calzedonia. Sedan skålade vi procceco som vi fått. Efter hämtade vi små fat med gott plock vid köket ( fint öppet kök). Efter kom det in en tomat och bröd ”soppa”, som jag skrev tidigare hade varje maträtt en berättelse av kocken. Tänkte inte skriva alla utan mer att dom varit från och till i Italien. Så denna restrang är en Italiensk, om man inte hörde det redan på namnet.

Efter kom det in tre små pastakuddar som smakade ljuvligt, perfekt kokta och fyllda med mumma. Redan här började jag blir mätt men visste att det inte var slut än och var taggad på att se vad som kom. Det blev en rätt som min pappa sa var helt galet god ( han är kräsen), så går ni dit testa grisen med mjölk och citronsås. Till det var det polenta, den smaka jag och OMG. Jag fick en pizza och jag har ätit många pizzor i mitt liv men denna rekommenderar jag från hela mitt hjärta.

Och nu på tal om polentan kom det in en kaka som efterrätt som var en polenta kaka, SLUPR MUMS OCH MUMMA. Kaffen till var väldigt god och då berättades det att det kommer vara öppet från 7.30 -1 varje dag då där är frukost. Så det finns många tillfällen att gå hit då det är frukost, lunch, brunch och middag här 😉 Så Heja Cafe Milano från mig till er, hoppas det alltid kommer vara så här gott och fullproppat med förväntansfulla och nöjda gäster!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!