Gift to myself

IMG_0740 IMG_0742 IMG_0743 IMG_0748

 

Har faktiskt  tidsinställd detta eftersom jag ska vara borta hela dagen på det där spännande uppdraget jag berättade för er i förra inlägget. För er som missade så är jag i en studio och spelar in TV. När jag blir nervös pratar jag alltid på lite för mycket så hoppas jag inte sitter och babblar för mycket nu när detta komma upp. En sak vet jag iaf… att dom skulle hjälpa mig med sminkningen. Jag såg nämligen ut som jag hade varit med i ett krig igår när jag shoppade detta. Mitt i mysstunden med min lilla dotter rev hon mig med sina små sylvassa fina naglar. Så mysstunden förvandlades till en nagelstund. Jag filar hennes naglar typ varje dag känns det som.

Ni är faktiskt några som vill att jag visar mer sånt här så tänkte nu att jag ska ta tag i det. Säg gärna om ni tycker det blir bra eller fel med tanke på att det är en matblogg?  Ni anar inte hur stora dessa blommar är. Jag har nästan alltid färska snittblommor hemma och köpt dessa många gånger men igår var jag glad över att jag hade en barnvagn så dessa kunde ligga där i. Så stora är dom. Så muggarna, och den lilla vasen ser pyttesmå ut på bilden. Man ser inte filten knappt men den är så mysig. Hoppas bara den passar med soffan som vi beställt och kommer v.49.. Längtar!

Köpte alla dessa på inredningsbutiken som ligger på Karlavägen/Grevgatan och heter Fogelmarck. Jag har en liten förkärlek på blåvitt porslin som ni kanske märkt. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!