Golden morning

IMG_2587 IMG_2598 IMG_2600 IMG_2605 IMG_2623

 

GOD MORGON! En tidigt med guld i mun. Alltså riktigt guld, äkta guld. Både min dotter och på mitt porslin! Tjusigt värre så att säga.. Förutom min gångstil. Den är något jag helst inte ville prata om just nu. Fast det är lika bra att jag nämner den fall att ni ser mig. Jag har kärlekshelvetets träningsvärk. Det är en sådan hatkärlek så vet inte vad jag ska ta mig till. Att dessutom hissen är ombyggd och min barnvagn inte kommer in gjorde det inte lättare.. Trappor är inte min bästa vän just nu. Så, nu vet ni det. Och det är nämligen så att det är en STOR dag för mig idag. Jag ska på tv-inspelning.. En i studio. Så hoppas vi inte ska gå någonting..

Sitter här och laddar inför det coola som ska hända idag. Vet inte om  jag får säga vad det är än så låter er få vara lite nyfikna ett tag men det ska bli väldigt kul. Även om nerverna kanske sitter lite utanför kroppen just nu. Lugnar mig lite här med en kopp kaffe och gröt. Gröten är vanlig havregryns-gröt med två matskedar proteinpulver i och när det kokar la jag även i gojibär. Toppade gjorde jag med kokosflan, agave sirap och mammas plockade svartvinbär. Ska göra sylt på resten sen som jag tänkte visa er senare.

Nu ska jag ta ett bad och värma mina svinstela ben och sedantill studion. KRAMAR från mig och Alba!

Det vita nya porslinet med små äkta guld prickar på är ifrån wik & walsøe och finns på NK.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Mums på gröten! Jag fick till min gröt perfekt imorse (ville inte att den skulle ta slut), jag använder mig av äggvita för krämighet och extra protein. Vilket proteinpulver använder du dig av? Är sugen på att testa, men vill ju ha något som är gott osv!
  Lycka till idag 🙂

  Elin 2015-10-14 10:56:21
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Ja du som älskar gröt. Jag har en vanilj hampa protein. Men testa dig fram vilken du tycker är god 🙂 TACK SNÄLLA DU, jag var så nervös men det var jättekul och det kändes som jag var där inne i fem minuter, fast det var 40 minuter. Säger till när jag vet att det sänds..KRAM

   foodjunkie 2015-10-14 22:25:49
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!