Little Jalo on Italiano

IMG_0947 IMG_0952 IMG_0964 IMG_0971 IMG_0974 IMG_0978

 

Hur söt är inte denna mössa? Och hur god ser inte kaffen ut att vara? Jag intygar här med att mössan är ett riktigt bra köp och kaffen smakar utsökt! Även om det nu är så att mössan sitter på min finaste skatt och kaffen är gjord på mitt favoritställe så vill jag ändå tipsa er om båda två.

HÄR länkar jag till där mössan finns och HÄR är där jag dricker mitt favorit kaffe.

Detta var igår efter inspelningen.. Som ni kanske ser, då jag är så fint sminkad av duktiga Linda. Hade ju som sagt ett sår på kinden som behövdes täckas och det klara ju hon galant. Det var för inspelningen av MUM ENOUGH. Blev så glad när dom frågade mig då det hela går ut på massa frågor vi mammor funderar om och kanske vill veta lite vad andra tipsar om. Det är olika handlingar varje gång så kul att hänga med att se varje. Men att fina Anita Schulman också har varit på andra sidan planeten och besökt byar. Där ser deras vardag lite annorlunda ut mot våran och behöver vår hjälp genom att blir faddrar. Och det kan man bli genom att klicka HÄR. Nu ska det bara blir spännande och se hur vårt program blev. Jag satt med snälla och duktiga Ebba Kleberg von Sydow och diskuterade…

 

Så många länkningar i detta inlägg så hoppas jag gjorde rätt nu.. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vilken liten söt nallebjörn till dotter ni har 🙂 Ser himla mysig ut!!

  Elin 2015-10-16 15:01:48
  Svara
 • Åå vad mysigt ni ser ut att ha det! Ser väldigt gott ut också!

  vera 2015-10-16 10:05:53 http://nouw.com/swedishfoodmafia
  Svara
 • Så fina, mor och dotter kärlek på så hög nivå! <3

  Julia 2015-10-15 13:06:10
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Julia! Vilken fin kommentar, det var precis vad det är – kärlek <3 ! Tack och hoppas du får en underbar helg!

   foodjunkie 2015-10-16 00:04:37
   Svara
 • Åh, så gott det där såg ut! 🙂 På min blogg tipsade jag om din och lånade lite bilder från dig. Hoppas det var okej! Ha en härlig torsdag 🙂

  Saga Isabel 2015-10-15 09:34:54 http://sagaisabel.devote.se
  Svara
  • Svar på Saga Isabels kommentar.

   Hej Saga! Super gott 🙂
   SÖTA DU, vilken fin blogg du har! Det gick ju såklart väldigt bra! Hoppas du får en underbar helg! KRAMAR

   foodjunkie 2015-10-16 00:03:37
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!