Love truck

IMG_1031 IMG_1032 IMG_1034 IMG_1061 IMG_1071 IMG_1075 IMG_1079 IMG_1131

 

Tänk om man vaknade varje morgon och man hade en Love truck utanför dörren.. Men två söta flickor som bjuder på kaffe, lemonad på mynta och lime och smörgåsar. Låter lite för bra för att vara sant. Men det var det vi fick igår när vi kom till Spoil concept kontor.. Som ligger nära där jag bor. Det som gjorde det mysigare var såklart att Lisa och Mira var med! Dom hade sin pressdag och hade styrt så fint. Dom har ju bara så mycket fina märken dom jobbar med. Titta bara på Miras outfit! Lilla Alba ville såklart matcha sin outfit med ett par Prada glasögon 😉 Igår slipade vi sista golven hemma så sovit hemma hos min pappa som bor väldigt nära. Han vaknade och gick ned till barbershop( där man får sitt skägg trimmat), tycker jag lät så kul. Och världens bästa present till sin kille om man ska iväg på någonting speciellt i helgen. Det han gick till ligger på Döbelnsgatan. Nu vet ni det och här vaknas det lunch nu..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!