Me in a bra

IMG_1005

Goood morgon älskade läsare! Här står jag och blottar mig.. Lite med flit t o m. Ville egentligen bara helt enkelt ställa mig rakt upp och ned med endast dom här underkläderna. Inte bara för att det är fredag och man vill göra sig lite fin. Utan för att jag vill tipsa er om en viktig sak. BH´n! Kommer ni ihåg låten bränn Bh´n ? Vi skippar det nu och tänker på våra kroppar! Jag var och knäckte min rygg igår. Så häftigt hur han tryckte på andra delar av min kropp än just där det gjorde ont. Så helt plötsligt släpper min smärta. Och då nämner han dessutom hur viktigt det är med en bra Behå. Det är ju ett stöd för oss!

Det stod i tidningen att vi i Sverige fått större byst på senare år.. Vilket jag hört nu inte stämmer. Utan trenden att vi ska vara välmående även gått till att välja rätt storlek på bh. Vi har ofta fel storlek, då menar jag att vi ofta väljer större runt om i omkrets för att få kupan större men då blir stödet för våra ryggar fel. Så i detta inlägg vill jag först TACKA Triumph på Kungsgatan för hjälpen och även tipsa er om att gå dit och få er RÄTTA storlek. Det är värt en hundra lapp extra.. speciellt också att dom är extremt fina! 😉

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • TACK! <3

  jenny 2015-10-19 16:57:49
  Svara
 • Åh har du tips på ”knäckare”? /Ont-i-ryggen tjej

  jenny 2015-10-18 15:01:33
  Svara
  • Svar på jennys kommentar.

   Jaaa han var helt fantastiskt bra! Ligger på Saltmätargatan 14 och han heter Jonas och nummer är 0707163067. Lycka till! Kram

   foodjunkie 2015-10-18 19:39:17
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!