Filled with Love

IMG_1257 IMG_1258IMG_1290IMG_1270IMG_1371IMG_1380IMG_1382IMG_1388IMG_1368IMG_1397

 

Jag och mina tjejer! Alltså massvis med tjejer.. ett helt harem hade jag här igår. Kunde inte bli bättre! Det kom hit en gäng dunderpumor, min lilla älskade dotter och Bella. Bella fyller tre år idag så det smyg firade vi igår. Grattis lilla håriga bebis!

Detta lät jag få stå och koka ihop sig ett bra tag. Innan jag hämtade den goda maten som jag beställde på den där appen foodiebag gjorde jag detta så det fick stå och koka ihop sig ett bra tag. Det är alltid godast så. Eller om man t o m hade kanske gjort den dagen innan. Det är bara att hacka i massvis med gott och låta koka. Jag använde mig av;

 • 1 zucchini
 • 1 auberguine
 • 1 gullök
 • 4 vitlökar
 • 2 paket krossade tomater
 • 1 röd paprika
 • 1 paket linsor
 • hackade gröna oliver
 • matpuré
 • färska kryddor, oregano, basolika
 • salt, peppar, chili

Jag hade en stor surdegs-limpa som låg redo att gröpas ur. Jag bara skär av toppen och sedan bara drar ut innehållet i limpan. För där i ska allt det här goda som låg och väntade fint i stekpannan, allt det skulle få mysa ett tag i ugn. Men först ska det på med massa ost! 😉 Till detta blev det ruccula- sallad med endast citron, olivolja, balsamico, salt och pumpakärnor. Nu har ni ett väldigt enkelt recept att testa och är man inte så många går det ju att köpa små frallor. Och är man inte vegeterian kan man ha i köttfärs som ett tips. Nu ska jag fortsätta söndagsmyster här hemma.. Är det någon som inte såg solsidan? Och sedan han i Hellenius hörna.. ? Och nu till Wallander, där Per Morberg är med i 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!