FOODIEBAG

IMG_1273 IMG_1287 IMG_1311 IMG_1323 IMG_1347 IMG_1353 IMG_1360

 

Lördag hela veckan och middag med en bloggare..

Igår var det den där dagen man önskar att det är varje dag! Då alla är på glatt humör, lite utvilade och sugna på att hitta på någonting. Då passade jag på att bjuda över några vänner på middag! Det började väl med att vi hade slipat golv och målat så i hela lägenheten så det stod kartonger och ting så min lilla stress börja krypa sig på. Jag ville ju bjuda på en god middag( jag är ju trotts allt foodjunkie.. ) Men man hinner faktiskt inte allt som man vill. Då ska ni nu få veta den absoluta bästa saken.. eller appen. Foodiebag heter den.. Så smidigt att se vilken resturang som är öppen och närmast, gå in på den och se menyn. Enkelt kryssa i det man vill ha och sedan står det när maten är klar för att hämtas. Så måste helt enkelt tacka Foodiebag för att dom räddade min middag igår och HÄR hittar ni den appen! Som blev då denna raggmunk med löjrom från Grodan till förrätt. MUMS! Men jag hann laga till en väldigt enkelt och god rätt till huvudrätt sen.. Så recept är på ingång i nästa inlägg. Ville visa detta först då det faktiskt är söndag och krafterna är väl inte på topp och denna app kan behövas.. speciellt då att få ligga och gå igenom menyer och se vad man är sugen på och hur många meter man ska gå 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • SÅ gott och SÅ mysigt (som alltid)!! <3

    Elin 2015-10-18 14:03:02
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!