Monday and time to cleanse

IMG_1217IMG_1222IMG_1229 IMG_1244 IMG_1249

 

Vem vill inte juica efter en helg med lite onyttigheter? Bara rensa kroppen på lite av det där som man inte äter i veckorna kanske äter.. Nu ska inte jag göra en detox på juicerna just för att jag ammar. Men tänkte att jag ska dricka några om dagen för att ge min kropp nyttigheter och proppa i mig vitaminer. Mest också för att jag tänker på att Alba kanske kan få lite bra mineraler och vitaminer genom bröstmjölken. Det kallas ”hostober” och inte oktober just för att det är många som får förkylningar med hosta och dant nu. Det är alltid bra att bygga upp sitt immunförsvar, det är ju ganska fattat men hur gör man?

”En hälsosam livsstil är bra på många sätt och kan även göra att kroppens förmåga att försvara sig mot infektioner stärks. Allsidig mat med rikligt innehåll av frukt och grönsaker är en god bas. Regelbunden fysisk träning är viktigt för kroppen. Det kan vara vad som helst som får oss att röra oss ordentligt, inte bara joggning och gymnastik, utan det kan vara friluftsliv, dans eller cykling till exempel. Det är också viktigt med tillräckligt med sömn och vila mellan aktiviteterna. Däremot är rökning och alltför stort alkoholbruk till skada för kroppen.”

Detta tog jag ifrån vårdguiden, känner att jag ville dela med mig med detta just för att det är viktigt! Även om vi är födda med olika immunförsvar och olika allergier så måste vi tänka på våra kroppar och lyssna på den. Jag är ingen tjat-tant och vill inte vara jobbig utan mer att vi ska tänka på det 🙂

Om man vill testa på att göra en clense med Juica så är det inte så värst dyrt och HÄR hittar ni sidan. Behöver jag ens nämna att det är ekologiska och opastöriserade?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!