CAFE CREME

IMG_1567 IMG_1571 IMG_1576 IMG_1580 IMG_1585 IMG_1588 IMG_1593IMG_3583

 

Min dag började väldigt tidigt imorse. Vi har ju fortfarande lite spanska tider i oss. Speciellt jag som inte kan somna på kvällen.. Alba somnar ( och vaknar)nog sent för att vara bebis, så då måste eller snarare vill jag hinna med lite efter hon somnat och drar tiden ut så imorse var det tunga ögonlock. Även för Alba, henne fick jag faktiskt väcka.. Vi skulle iväg på en sak som jag ska visa snart! Börjar med det här då är faktiskt ett mega tips till er. Cafe Crème eller jag vet faktiskt ärligt talat inte om dom heter cafe i början längre.. Ska tittas upp, för det var ju inte sista gången jag går dit! Dom har ju legat på nybrogatan och ligger fortfarande där men nu när man slog upp dörrarna kände man inte igen sig. Dom har gjort en storsattsning och har lyckats! Tycker jag, vore kul om ni gick förbi och sa vad ni tycker?

Om ni går dit så var det frukost, lunch och middag nu.. vi åt frukost och då tipsar jag helt klart chiapuddingen/acaibowlen. Det är en blandad sådan med kokosmjölk.. Kände väl att det var lite svårt att ta bild tyvärr då lilla Alba låg och vila i min famn och det behövdes efter att ha gått upp så tidigt! Mysigt värre och det betyder ju bara att jag måste gå dit igen och då ska jag ta med min hund då jag älskar hundmenyn 😉

(Den sista bilden ni ser är tagen med min mobil och jag la ut på snapchat.. Där heter jag Edita Renlund)

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!