GREVGATAN 16 YOGAIRE

IMG_1505

klockan är här 7.30 vilket säger mycket om själva positionen IMG_1508 IMG_1511 IMG_1512

oj vad händer här IMG_1513 IMG_1517

hjälp mamma du är ju uppe och ned i en boll IMG_1520 IMG_1531 IMG_1536

Vi vill såklart vara med på lagbild  IMG_1540 kobran IMG_1542

Alba visar hur hon yogar och mitt mamma hjärta smälter

IMG_1550 IMG_1561 blev lite pömsig

Nu förstår ni nog mer varför jag ville ta mig uppe imorse även om det blev sent igår.. Jag älskar den här typen av yoga. Är det någon av er som har testat? Om inte så gör det. Jag kan nästan lova att ni känner er iaf någon centimeter längre efter och blir taggade på att göra mer och mer och mer. Då menar jag mer sånt här men även all typ av träning! Jag önskar bara just nu att jag hade varit med på alla pass dom har kört nu i några vevkor.. ALLA var ju så duktiga. Men det är kul tycker jag och ha mål. Att alltid ha någonting att se fram emot. Små steg i rätt riktning kan vara att bara ta en promenad eller inte äta sött efter maten.. Sen är man igång. Och det måste jag ändå säga att jag är nu.. Ä N T L I G E N! Här har ni hem sidan till yogaire och så kul nu när jag tittade så är jag med på den, i blå brallor och var betydligt mycket smidigare 😉

För er som vill ha lite recept så såg jag att jag var med HÄR, tack för den Plaza Kvinna <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Men jag dör vad gullig Yogabebis <3
    Har också alltid velat prova det där, får nog bli så att jag gör det när jag flyttar till Stockholm om ca 1 månad 🙂
    Kram! Tack för en världsfin och bra blogg!

    Elin 2015-10-23 10:11:37
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!