BEST TEAM EVER

IMG_1783 IMG_1786 IMG_1787 IMG_1790 IMG_1793 IMG_1798

 

Imorse så mötte jag upp min PT, ja så kallas hon, även om hon jobbar som personlig tränare så är hon min Perfekta Tränare. Det var faktiskt inte dags för att träna utan vi skulle upp till Sally Voltaire på Åhlens. Nämnde ju för er att Fannie har också börjat blogga hos oss här på Metro- mode men vi är så många fler som bloggar här nu. Därför har dom t o m varit så generösa och fantastiska för både oss men framförallt er läsare att dom ordnat en spalt som heter HÄLSA. Där är vi ett helt underbart gäng som kommer länka in våra inlägg så ni lättare kan kolla på startsidan vad ni är nyfika efter att läsa. Det firades ju lite imorse och vi alla fick snällt ställa oss uppe under strålkastarna och berätta vad vi gjorde. Vi fick såklart hjälp av vår duktiga publisher som hon kallar sig, dvs säga typ chef ( hon som sött håller i Alba på bilden).

Tänkte skriva vad vi alla sysslar med för olika men ändå inom hälsa men det kände att det hade aldrig tagit slut detta inlägg då. Men TACK alla för imorse, det var väldigt kul att se er alla tyckte jag och Alba! Tycker det var så kul att träffa alla, vi är verkligen ett glatt gäng med mycket värme. Tänk att ena av oss åkte hela vägen från Hälsingland för att komma imorse <3  HÄR kan ni spana in den nya spalten som ska fyllas på varje dag! Om någon börjar blir hungrig så var det urgott på Sallys Voltaire. Vem vill inte sitta under vita mysiga segeltyg med något nyttigt och äta? 😉 Inlägget efter detta kommer att jag att meddela er än väldigt fantastiskt sak.. för er mellis ätare! Kram sålänge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!