HURRA FRIGGS

IMG_1821 IMG_1823 IMG_1828 IMG_1833 IMG_1849

 

Nu ni kära ni. Jag ska nu berätta en väldigt bra nyhet. Jag har just nu ett samarbete med Friggs, det är med min glädje att få berätta detta. Dom här ”så kallade” riskakorna från FRIGGS är INTE riskakor, dom är 90% gjorda av MAJS! Vilket betyder att min absolut favorit är tillbaka här hemma efter rikslarmet om att man inte får ge barn riskakor då riset odlas på giftig mark och vi vuxna fick inte äta mer än 4st i veckan..

Hörde att folk pratade om detta överallt. Alla kände väl sig träffade, eftersom just dessa kakor är så bra att ha hemma om suget slår till! Så gott folk, detta små underverk går fortfarande att äta som mellis! Kommer ihåg när jag la upp dessa för länge sedan och folk från andra delar av Sverige skrev att dom tagit slut på butikerna.. Lyckost mig sa dom men nu har ni er chans att skynda er innan det händer igen 😉

Jag hade tänkt att staga dom här med massa hallon och sånt men kände att jag ville visa min top tio kaka. Jordnötssmör med dadlar! Löjligt enkelt och gott, precis som det ska vara.

HÄR kan ni gå in och läsa mer om detta men hoppas ni är lika glada som  jag 🙂 ( dom på bild är smaken – chiafrön och havssalt men det finns massor av fler)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Men vilka toppennyheter!
    Nu vet jag en liten dam där hemma som kommer bli glad då hon får äta dessa igen…ja även mamman blir glad 😉

    Tack för en härlig blogg, du inspirerar massor, PIllan

    pillan 2015-10-24 14:07:40 http://hemmahospillan.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!