Casa mama

IMG_1700IMG_1706IMG_1726IMG_1734IMG_1736IMG_1740IMG_1741IMG_1749IMG_1762IMG_1772IMG_1776

 

Så här mysigt hade jag det i onsdags.. Tiden har faktiskt flyyygigt iväg sen dess. Det är saker som händer till höger och vänster. Vilket jag älskar! Men imorse kände jag att det var fruktansvärt nice att bara ligga och glo.. glo på mitt sällskap i sängen, ena var hårigare än den andre. Alba var minst hårig om man säger så men herregud så söta lockar hon börjar få( tänkte mest på att Bella hunden var hårig inte min kille). Och på tal om bebisar nu, hur kul var det inte hemma hos mamma. Som ni ser på sista bilderna, vi sitter med varsin bebis i famnen jag, min gudmor och Ludvig! <3

Mysiga mamma hade som vanligt gjort så fint och gott. Hon fick ju som alltid också panik att maten inte räcker till( tror nog jag har ärvt den genen). Så efter hon kokat (en favorit) kronärtskockorna och trollat fram den absolut godaste bläckfisken kände hon att det behövdes mer.. Vilket blev ungsrostade – morötter – palsternacka, paprika, broccoli, sockerärtor, ostar, bröd och stekt halloumi. Jag hann bara hjälpta till med halloumin, vilket är super enkelt.. men tipset här är att ha i hackat citronskal när man steker det i olivolja. Mumma! Fast hela middagen var såklart MUMMA!

Bläckfisken hade hon köpt i Hornstull, på deras stora matbutik. Den var redan upphackad och klar i en vakum-förpackning. Där låg den redo för att smaksättas. Det gjorde Frida med citron, vitlök, olivolja, salt, peppar och färskakryddor. Så enkelt, säger jag som åt det men jag var med när det gjordes 😉 Tack Mamma för middagen och så jag kunde tipsa om allt gått här på bloggen nu när det är helg och dags för långa goda middagar <3 När jag skriver långa så är det väl det alla gillar, och då är ju återigen kronärtskocka tips. Mysmat helt enkelt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!