Morning inspo

IMG_1871 IMG_1878 IMG_1909IMG_1927 IMG_1934IMG_1935

 

Detta kom ju helt fel i tiden.. Mitt på dagen. Det är ju inte så att det här är nu när klockan vid lunch. Det var såklart imorse! Vår älskling är hemma igen, pappan till Alba, husse till vår hund och min sambo! Som vi har längtat, och det märks på alla.. här har vi myst sen han kom innanför dörren. Middag vid bordet haha japp bordet, det är ju fortfarande nytt då han åkte när det kom typ. Visar sen vad vi åt först det här tipset. Ät frukost i sängen nu i helgen, köp hem massa olika tidningar och njut! Alba ville läsa med pappa, smaka på gurkan och Bella ville ha skinkan.. Själv mös jag! Lilla familjen.

Knivarna, kaffekannan, osthyvel och fruktskäraren är ifrån fiskars och brödet ifrån Fabriques! Sen är det så gulligt att min lilla mamma sparat mina och min systers gamla bebiskläder, hon använder nu vår gamla pyjamas <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!