LOVELY SATURDAY

IMG_2009 IMG_2018 IMG_2027 IMG_2036 IMG_2039 IMG_2041 IMG_2051

 

Min underbara lördag! Den var verkligen underbar på alla sätt och vis. Hängde hela dagen med familjen, åt på Koloni. Där måste ni testa Q på deras meny, en wrap fylld med råris, feta, jordgubbar, fikon, spenat! En väldigt stor och stadig sådan är det. Det behövde jag kan man ju säga. Det vankades fest för mig, eller för alla oss som firade Cassandra helt enkelt! Jag ska säga er att jag faktiskt firade min ÄLSKADE Lisa igår också, som gjorde högskoleprovet igår och fick resultatet så hon kan göra det hon drömmer om! Jag grät som en liten flicka när hon ringde och grät ännu mera av lycka!! Min duktiga kompis alltså. Och på tal om duktig, Cassandra hade styrt ihop världens bästa födelsedags fest! Så många tjejer i en och samma lägenhet hade väl vilken kille i stan velat vara.. kanske inte mest för prata utan för alla blänga på alla snygga vänner jag har! 🙂 Tack för igår och nu ska jag och Alba på mer fest, fast mer en barnvänlig sådan! Sen måste jag ut i den fina söndagen vi har idag! Hoppas ni alla har haft en tok-underbar helg ni med! KRAMAR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Måste få skriva något jag tänkt på enda sedan jag började läsa din blogg!! Alltså du är så inspirerande för mig! Varför då? Jo för du fortsätter LEVA efter du blivit mamma. Så många nyblivna mammor som stannar inne och ’pausar’ sina liv , följer inte med ut o käkar med vänner, vågar knappt åka buss och skulle verkligen inte åka utomlands. DU ÄR EN STOR INSPIRATIONSKÄLLA, jag blir helt varm i kroppen när jag ser Alba hänga med dig och dina vänner! Du verkar så himla sund!! Man behöver ju inte göra det svårare än vad det är! Kram

  alex 2015-10-26 12:56:47
  Svara
 • åhh så fint skrivet!! älskar dig!!!

  lisa 2015-10-26 08:59:26
  Svara
  • Svar på lisas kommentar.

   Jag är SÅÅÅÅ jäkla glad för din skull, måste fira på riktigt sen 🙂 Älskar dig!

   foodjunkie 2015-10-28 11:03:13
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!