HiLLENBERG

IMG_1597 IMG_1607 IMG_1609 IMG_1613 IMG_1629

 

Det här får jag inte glömma visa er. Tanken var väl att detta skulle jag visa er för några dagar sedan när jag och Lisa gick på smygöppning för en ny resturang på Humlegårdsgatan som heter Hillenberg! Varför det hamnade lite mellan stolarna som man fint säger var för att jag var tyvärr tvungen att smita innan efterrätter då min dotter skulle få vaccin. Min snälla pappa alltså Albas morfar fick följa med som stöd då förra gången vi tog vaccin var det värsta jag varit med om.. Nu har vi bytt BVC och hon var underbar. Så den där tisdagen förra veckan hände det mycket. En stor fin resturang öppnades och min lilla älskling fick två sprutor. För mig var det sistnämnda såklart viktigast men nu efteråt kan jag ju få gå dit igen nu när dom har öppnat och njuta. Tycker jag vi alla är värda, ibland iaf, få lite mat serverad.

På tal om serverad och unna så gör jag aldrig drinkar hemma så ska ni ut och testa lite drinkar hade dom 45st olika.. mysigt och sitta massa och ta olika och få smaka! 😉 Ska ni inte dricka alkohol och gillar ingefära så tipsar jag om den på första bilden! Dessutom hörde jag av Lisa som stannade att efterrätten var to-die-for…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!