Monday energy

IMG_2122 IMG_2123 IMG_2126 IMG_2133 IMG_2135 IMG_2152 IMG_2156 IMG_2157 IMG_2162 IMG_2163 IMG_2167 IMG_2168

 

Visst är det så man säger, morgonstund med guld i mun.. ? Det kändes iaf som det den här morgonen. Löven lyste guld när solen gick upp och där gick jag med Alba i barnvagnen med min gyllene vän. Finns inget bättre sett att starta en vecka på. Just nu går ögonen i kors för jag ligger lite efter i sömn och är dessutom inte van att gå upp och hälsa solen välkommen.Så ska dricka upp mitt kaffe nu och svara alla era mail. Det är tips till er, ut och gå i det fina höst vädret så fort ni får chansen sen ta tag i viktiga ting!

Sen på tal om tips så är det ju mat, energi och balans jag vill få ut här på min blogg. Och det är väl precis vad man får av denna frukost. Även om ögonlocken är tugga som sten så kommer jag hålla mig på denna frukost fram till lunch nu. Det är vad jag menar med energi här. Sen rosta detta bröd är ju fruktansvärt gott, med jordnötssmör – banan – chili! Ser ni muslin i bakgrunden så är det nog min favorit. Har tänk att jag ska göra egen snart som ni kan ska få recept på , på tal om god musli 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!