RXMANCE ON TURES

IMG_1941 IMG_1960 IMG_1986 IMG_1988

 

Jag kan ju börja med att visa er DETTA. För mig är det kanske lite extra kul, men tänk att den tröjan hade jag när hon låg magen och grodde. Min skatt, det är så overkligt att det var just hon där inne. Även om jag känner igen rytmen på hennes ”slag” och hickan så är det så konstigt och försöka sig på att förstå att det var hon, min älskade Alba som låg där inne. Älskar texten –Romance runs on Wheatgreas and Coconut water <3

Åt väl kanske inte riktigt som det det står på tröjan men hade en liten romantiskt lunch med min sambo och våra små tjejer. Jag var nog lite klantig från början.. då jag tog in en pumpa- soppa med lite paj. Den var ju gjort på mjölk, typiskt ( Alba är allergisk) men smakade en sked och den måste ni ta om ni går till Tures. Tonfisk salladen var också god men hade hellre ätit pumpa-soppan om jag kunde välja!

Så kul i fredags på tal om att Alba inte tål komjölk.. Vi fick hot-shots hemma hos Cassandra och jag säger lite fint om Frida kan ta min grädde. Och någon vänder sig om och tror inte jag vill ha den för att jag bantar. Micro- sekunden efter så tar vi den och den kommentaren glöms. Så om du läser vet du nu det, jag bantar ej! Tvärtom, äter för fem personer just nu när jag ammar och tränar! Det är magiskt, jag kan äta vad jag vill men så tänker jag ju på vad som är bra för kroppen också. Det är det viktigaste, ge kroppen all näring den behöver! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Mums! Tonfisksallad är himla gott! 🙂
  Hehe, känner igen det där med att äta för 3 personer. Jag är inte alls särskilt stor(är 165cm och är ganska så smal pga fick diabetes som gick för långt för två år sedan och jag förlorade då alla muskler typ och allt fett. Så upp i vikt på ett långsamt och hälsosamt sätt), men äter galet mycket! Går inte att förstå hur allt får plats i denna kroppen, men och andra sodan så tränar jag en hel del 🙂 Muskler kräver mycket mat! Och man äter ju för att kunna träna, inte tvärt om 🙂

  Elin 2015-10-26 18:40:53
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Ja mums är ett bra ordval, så himla mums 🙂 Jag har en kompis som vill göra bok om just det här, att gå upp i vikt på rätt sätt! Alla handlar ju om att gå ned i vikt… Men det finns ju en liten del som faktiskt behöver tvärtom. Lovar att säga till dom denna görs! 🙂 Kram

   foodjunkie 2015-10-28 11:02:23
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!