Baby blueberry

PicMonkey CollageIMG_2201IMG_2214 jghjg

 

Heeeej kära ni! Kan ni föreställa er hur  mycket hon älskade blåbär..? Så fort hon sätter sig här så känner hon på sig att det vankas ny provsmakning. Jag kör på det, smaka så många olika saker som möjligt så hon lär smaklökarna direkt och inte blir kinkig. Vi kan ju hoppas den tekniken är smart.. Eller har ni något tips?  Vi hade så kul, jag åt min falafel med bulgur och Alba sin blåbärsmos. Hon t o m sög ur hakklappen för det var så gott. Men först såg det verkligen ut som hon hade läppstift 😉 På tal om blåbär ska jag nu på ett väldigt trevligt frukost event.. Ni kanske förstår vart? Hörs snart igen. KRAMAR

Förlåt för dom grisiga bilderna, det blev bums ned i badkaret om man säger så.. Men det sitter fortfarande under naglarna, suck! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Haha JA dör så gulliga bilder!! Min älskade lilla kladd fia!

    lisa 2015-10-27 11:15:12
    Svara
  • Hon börjar bli sååå lik dig!!

    Jasmine 2015-10-27 09:31:24
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!