Easy Food

IMG_2304 IMG_2310 IMG_2312 IMG_2316

 

Hej blixt och älskade mat! Jag älskar ju som sagt mat, det vet ni nog redan.. För gör vi inte alla det? Det ända är väl att det kan vara så dundertrist att stå och laga mat till en själv och sen äta själv… Det kan lätt bli ett snabbt ihop plock då.. Speciellt typ gröt eller liknande. För er som känner igen er måste jag då tipsa er om detta! Jordens enklaste och godaste..

Nu var jag inte ens själv och gjorde det här ändå. Vi hade precis gått runt Djurgården ( så himla mörkt nu när det blivit vintertid). Så var jättehungriga och sugna på varm mat. Lillan skulle sova så jag skar bara upp detta;

 • potatis
 • palsternacka
 • paprika
 • aubergine
 • zucchini
 • haricoverts
 • broccoli
 • svamp ( portobello)
 • pumpakärnor

La det på en ugnsplåt och strimlade över olivolja. Salta och pepprade men även lite chili- flan fast nu kommer det bästa.. Välj ut några som ska få lite tryffelolja på dig, jag valde potatisen och svampen<3!! Det här ska in i ugn i ca 20 minuter på 220 grader. Perfekt då jag kunde natta Alba och sedan njuta av den goda maten! 🙂 Hade även en grönkåls-sallad med bönor i. Den skäljer jag ordentligt i kallvatten, skär den i små bitar. Pressar en halv citron, olivolja, agave sirap, salt och peppar. Slurp! Tips är att göra lite extra fall man vill ha till morgondagen lunch.. Kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Gjorde precis en variant av detta, jag använde, broccoli, jordärtsskocka, brysselkål, gröna sparristoppar, och som du portobello! Efter 15 min rev jag på västerbottenost, å det blev sååå smarrigt!! Tack för bra tips!

  SOFIE 2015-10-28 19:25:55
  Svara
  • Svar på SOFIEs kommentar.

   Men jesus så gott! Det ska jag göra när min familj är hemma igen ( sambo plus hans två barn) Alla kommer älska det! Älskar att du skrev tillbaka och att du testat dig fram och gav tips tillbaka! Sharing is caring 😉 KRAMAR

   foodjunkie 2015-10-29 19:42:55
   Svara
 • Låter helt magiskt gott, ska testa detta 🙂
  En fråga bara, hur mycket tryffelolja tar du? För visst behöver man inte alls mycket av den?
  Du är grym, varma kramar 🙂

  Hanna 2015-10-28 07:18:33
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Först och främst, MILJONER TACK!
   Det här är verkligen det bästa nu när det börjar blir kallare ute! När man börjat kan man nästan inte sluta för det är så lätt och gott 😉 Jag har en tryffelolja som smakar väldigt mycket så behöver inte jättemycket, så det beror ju på hur bra tryffelsmak den har 🙂 KRAMAR

   foodjunkie 2015-10-28 10:45:14
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!