Would you dare

IMG_2237 IMG_2250 IMG_2259 IMG_2261 IMG_2273

 

Vem skulle i hela fridens namn tänka att man skulle vakna och till frukost skulle man dricka SYRSA.. ?! Jag vet inte om jag är vegetarian men lite konstigt är det. Men när hon så söt stod och berättade hur nyttigt det var så kunde jag ju inget annat än att dricka upp. Det här var imorse på Blueberry, någon som kanske förstod det i rebusen i förra inlägget? 😉 Det hon sa var att man hade små syrsa- farmer där dom levde fint och sedan frös man ned dom ( snabbt så ingen jobbigt avslut) och därefter gör man ett dunderpulver. Ja ett dunderpulver för alla behöver mer protein i vardagen, jag ligger nog i risk på att behöva mer så blev glad att man fick med ett pulver i goodiebagen. Nu ska det göras syrsa till mellis! Skulle ni vilja eller våga testa? Alba fick inte smaka.. Men vill ni  har dom öppnat en ny Blueberry på Grevturegatan. Blev så glad för fick smaka PT- Fias nya Charity smootie, både att vi båda bloggar här på Metro- mode och att hon är så dukitg på det hon gör! Så heja PT-Fia och Blueberry 🙂

Snodde även rubrik från Susanne Barnekow, tycker det var så passande.. Skulle ni våga dricka syrsa? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Godmorgon! Jag har en liten son på tre månader. Har kommenterat din blogg några gånger tidigare och imponeras alltid av ditt liv med Alba – matlagning, restaurangbesök, events, träning mm:). Har nu förstått att hon är en väldigt snäll liten tjej – alla barn är såklart olika vilket ger olika förutsättningar att hitta på saker. Sen ska man ju inte göra det svårare än vad det är. Testa, och fungerar det inte så är det ju inte värre än så. Låter lite som att jag peppar mig själv här haha.

  Oavsett, du inspirerar och jag kan inte annat än instämma med kommentaren du lyfte i ditt senaste inlägg.

  Ha en fin helg! Kramar

  Nina 2015-10-30 08:31:22
  Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Hej Nina! Vad kul, det finns ju ingenting bättre! Grattis till er 🙂 Blir så otroligt tacksam och rörd när ni skriver men ville verkligen få fram att det är lättare för andra eftersom alla älskade små liv är olika. Det viktigaste är att vi lyssnar på dom. Jag tror på att ge dom uppmärksamhet när dom behöver, då menar jag på resturang och sådana tillfällen och hemma kan man ju göra lite som man vill.. Men när man är ute kan det ju bero på att dom känner sin glömda, rädda eller oroliga utan att vi vet om det. Världen och alla intryck är ju mycket för som små och vi följa med och lyssna på dom i sin takt. Det är också bra att peppa sig själv trot jag men att han/dom säkert känner av att man blir nervös 😉

   Men herregud så tiden går fort känner jag, Alba är snart 6 månader och allt blir så mycket roligare hela tiden men NJUT för snart är dom stora <3
   Hoppas ni haft en fin helg! KRAM på er

   foodjunkie 2015-11-02 22:42:45
   Svara
 • Fina Alba! Hon verkar alltid vara så lugn och gilla aktiviteter:). Sover hon mkt på dagarna? Kan hon komma till ro när du är iväg? Kram på dr båda!

  Nina 2015-10-27 11:45:11
  Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Hej Fina Nina! Miljoner Tack <3 Hon är en oroligt snäll flicka så det är bara kul att få ta med henne. Hon sover hela nätterna och tar många små "powernaps" under dagen. Men jag kan verkligen hennes rutiner så bokar min dag efter den. Sen har inte hon svårt att sova på exemplet vis resturang. Har du barn? KRAMAR från oss

   foodjunkie 2015-10-28 10:47:52
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!