Best routine

IMG_2324 IMG_2339 IMG_2350 IMG_2367 IMG_2371 IMG_2373 IMG_2374

 

En riktigt POWER morgon.. Hade min kära Maria som sov här, så att vakna med en av sina bästa vänner och få gå och träna gav ju så mycket energi. Även om träningsvärken gjorde att det var lite mer bökigt så var vi alerta (eller ärtiga som någon sa) och gick direkt till mitt nya topp tio ställe- Kampsportslabbet! Där stod hon, redo att göra den där så kallade träningsvärken oförglömlig. Finns det något bättre sett att börja veckodagarna på? Gå och träna så har man det avklarat och energi depåerna fylls på! Men sen gäller det såklart att inte gå all-in i ca tre veckor, bli sjuk och sedan inte komma igång igen. Utan hitta balansen och lägg inte för mycket kraft på träningen i början, börja i din takt och öka sedan dag efter dag med styrkan! Jag har som plan att gå många promenader och träna 3 gånger/ vecka.

Det är magiskt hur hungrig man blir när man tränar. Hur man känner att man jobbat, och kroppen är igång! Så frukosten blev både yoghurt ( soya) med gojibär, musli och pumpakärnor. ( Den åkte förövrigt ned då man dotter har fått snabba armar). Har ni testat dadelbröd? Det bästa brödet enligt mig. Det hittar jag på vanliga mataffärer, och så gott med allt möjligt på! Sen har vi den gröna drickan som står där på bild och ligger nu i min mage. Den är så mycket enklare att svepa i sig än spirulina. Man tar bara ett glasvatten och en sked, blandar och sig redo 😉

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Verkligen bästa starten på dagen med en genomkörare av kroppen. Räcker med en promenad ibland för att man ska känna sig lite bättre än när man vaknade 🙂

    Elin 2015-10-29 09:52:48
    Svara
    • Svar på Elins kommentar.

      Det är så sant, starta dagen med en promenad är verkligen det bästa! Sen är det riktigt nice att få träna mellan varven 😉

      foodjunkie 2015-11-02 22:35:38
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!