Good to know

IMG_2376 IMG_2381 IMG_2384 IMG_2392 IMG_2394 IMG_2400 IMG_2402 IMG_2410 IMG_2420 IMG_2429 IMG_2434

 

En väldigt krispig morgon blev det idag! Vaknade av ett sms av Challe ( min Thelma, vi är Thelma och Louise.. enligt oss), som frågade om jag var klar.. Det var bara att gasa, byta blöjan och gå. Vi har ju gått många varv här och det är så härligt att få se hur det är olika varje gång. Idag var det frost, spegelblankt vatten, alla möjlig olika färger på träden och frisk luft. Min lilla Alba har sin rutin, efter halva alltså precis typ halva tröttnar hon ( dags att byta till sittdelen tror jag ) så vi är vana att där byts det till bärselen, vilken betyder mer närhet och träning! 😉 Nu till det jag vill egentligen säga med detta inlägg! Jag får så många helt MAGISKA och UNDERBARA kommentarer som jag suger i mig ändå in till roten av hjärtat! Här är en av dom;

Måste få skriva något jag tänkt på enda sedan jag började läsa din blogg!! Alltså du är så inspirerande för mig! Varför då? Jo för du fortsätter LEVA efter du blivit mamma. Så många nyblivna mammor som stannar inne och ‘pausar’ sina liv , följer inte med ut o käkar med vänner, vågar knappt åka buss och skulle verkligen inte åka utomlands. DU ÄR EN STOR INSPIRATIONSKÄLLA, jag blir helt varm i kroppen när jag ser Alba hänga med dig och dina vänner! Du verkar så himla sund!! Man behöver ju inte göra det svårare än vad det är! Kram

Börjar med att TACKA för dom FINA orden men måste nog förklara mig! Jag vill öppna mitt hjärta lite.. Jag vill verkligen inspirera till fullo, det är mitt mål och dröm dels för att kan hålla med om att jag har en sund syn. Men får bara lite dåligt samvete för alla nyblivna föräldrar som inte knappt kan leva vidare i gamla vanor, som resturang och sådant. Jag (peppar, peppar, ta i trä) har en v ä l  d i g t snäll bebis med fantastiks rutiner som jag följer, jag själv är lugn – speciellt när jag är som mest stressad (då folk hatar mig som mest och man måste skynda sig), vi har hus i Spanien vilket blir ett andra hem, och slutligen så bor vi mitt i stan (så kan gå vart jag vill med vem som vill) så imorgon ska jag första gången åka t-banan med henne.. Det jag vill säga till er alla andra som är nervösa – JÄMFÖR ER ALDRIG! Vi alla har olika förutsättningar. Jag skulle kunna fortsätta skriva miljoner saker jag saknar men är såklart tacksam för allt jag har, för det viktigaste är alltid sitt (sina) barn <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!