Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nice to have

IMG_1639IMG_1647IMG_1676

 

Den här blev så god så ville nästan bara hoppa ner i den där sylten.. Nä men seriöst s v a r t v i n b ä r s s y l t, stan i gatan vad gott det är! Ni måste bara göra det. Jag har haft det till allt.. Nästan iaf. Inte till mat men till frukost, mellis och kvällsskålen med soyamjölk och sylt! Fick en liter självplockade svartvinbär av min lilla mamma. Hon hade varit på min gudmors landställe och plockat på sig en drös och fryst in så smart. Man rensar, lägger allt på en plåt in i frysen sen i en påse så dom inte klibbar ihop sig till en klump. Men det går ju att köpa redan frysta så ingen press om att ha egen plockade 😉 Köp endast bär och syltsocker. Det är det ända man behöver! Koka ihop det med lite vatten. MUMMA!

Hoppas ni har haft en fin och kul helg. Även om det var halloween-fest eller förbi kyrkan så hoppas jag ni hade det underbart! En väldigt speciell helg med mycket känslor åt alla olika håll kan man ju helt klart säga. Men älskar att se alla som gick all-in på utklädnad! Nu ska jag gå och träna, jiho! KRAMAR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!