Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nice to have

IMG_1639IMG_1647IMG_1676

 

Den här blev så god så ville nästan bara hoppa ner i den där sylten.. Nä men seriöst s v a r t v i n b ä r s s y l t, stan i gatan vad gott det är! Ni måste bara göra det. Jag har haft det till allt.. Nästan iaf. Inte till mat men till frukost, mellis och kvällsskålen med soyamjölk och sylt! Fick en liter självplockade svartvinbär av min lilla mamma. Hon hade varit på min gudmors landställe och plockat på sig en drös och fryst in så smart. Man rensar, lägger allt på en plåt in i frysen sen i en påse så dom inte klibbar ihop sig till en klump. Men det går ju att köpa redan frysta så ingen press om att ha egen plockade 😉 Köp endast bär och syltsocker. Det är det ända man behöver! Koka ihop det med lite vatten. MUMMA!

Hoppas ni har haft en fin och kul helg. Även om det var halloween-fest eller förbi kyrkan så hoppas jag ni hade det underbart! En väldigt speciell helg med mycket känslor åt alla olika håll kan man ju helt klart säga. Men älskar att se alla som gick all-in på utklädnad! Nu ska jag gå och träna, jiho! KRAMAR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind