Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fast food

IMG_2895 IMG_2897 IMG_2905 IMG_2910 IMG_2919 IMG_2925

 

Jag har hamnat i falafelträsket. Jag erkänner här med att jag älskar falafel! Det är ju så fantastiskt gott. Nu är dom här dock inte gjorda av mig.. Urk burk, typ det lättaste att göra men tiden fanns inte när hungern slog till idag. Dom här har jag hittat i veggo-bästa-hörnan i matbutiken, tror dom är från Hälsanskök. Har ni smakat dom?

Nu ska jag ju inte ge er tips om färdiglagat mat utan det goda som jag hade till. Tänkte när jag gjorde detta att det kommer bli sån vacker färgkombination… hmm, den ligger nog kvar i stekpannan. 

Börja med att riva blomkål (jätte-enkelt) på störta hålen på rivjärnet. Koka upp vatten, salta och ha i en grönsaksbuljong-tärning. Där ska du nu koka blomkålsris i ca 2 minuter. Häll av i en sil, klaart! Sen vill man ju gärna ha lite mer till och det fick blir stekt rödbeta ( dom köpte jag också färdig kokta, så bara att skiva upp och steka) som jag peppra, salta och hade lite chili-flan på. Jag älskar rödbetor och detta är så perfekt att ha till mycket! La även i lite kale ( svartkål), i stekpannan som jag strimlad på med lite fetaost också! 🙂

Fint om man köpte fetaosten från Fontana så gick 10% till Bröstcanserfonden! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!