Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fast food

IMG_2895 IMG_2897 IMG_2905 IMG_2910 IMG_2919 IMG_2925

 

Jag har hamnat i falafelträsket. Jag erkänner här med att jag älskar falafel! Det är ju så fantastiskt gott. Nu är dom här dock inte gjorda av mig.. Urk burk, typ det lättaste att göra men tiden fanns inte när hungern slog till idag. Dom här har jag hittat i veggo-bästa-hörnan i matbutiken, tror dom är från Hälsanskök. Har ni smakat dom?

Nu ska jag ju inte ge er tips om färdiglagat mat utan det goda som jag hade till. Tänkte när jag gjorde detta att det kommer bli sån vacker färgkombination… hmm, den ligger nog kvar i stekpannan. 

Börja med att riva blomkål (jätte-enkelt) på störta hålen på rivjärnet. Koka upp vatten, salta och ha i en grönsaksbuljong-tärning. Där ska du nu koka blomkålsris i ca 2 minuter. Häll av i en sil, klaart! Sen vill man ju gärna ha lite mer till och det fick blir stekt rödbeta ( dom köpte jag också färdig kokta, så bara att skiva upp och steka) som jag peppra, salta och hade lite chili-flan på. Jag älskar rödbetor och detta är så perfekt att ha till mycket! La även i lite kale ( svartkål), i stekpannan som jag strimlad på med lite fetaost också! 🙂

Fint om man köpte fetaosten från Fontana så gick 10% till Bröstcanserfonden! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind