Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fast food

IMG_2895 IMG_2897 IMG_2905 IMG_2910 IMG_2919 IMG_2925

 

Jag har hamnat i falafelträsket. Jag erkänner här med att jag älskar falafel! Det är ju så fantastiskt gott. Nu är dom här dock inte gjorda av mig.. Urk burk, typ det lättaste att göra men tiden fanns inte när hungern slog till idag. Dom här har jag hittat i veggo-bästa-hörnan i matbutiken, tror dom är från Hälsanskök. Har ni smakat dom?

Nu ska jag ju inte ge er tips om färdiglagat mat utan det goda som jag hade till. Tänkte när jag gjorde detta att det kommer bli sån vacker färgkombination… hmm, den ligger nog kvar i stekpannan. 

Börja med att riva blomkål (jätte-enkelt) på störta hålen på rivjärnet. Koka upp vatten, salta och ha i en grönsaksbuljong-tärning. Där ska du nu koka blomkålsris i ca 2 minuter. Häll av i en sil, klaart! Sen vill man ju gärna ha lite mer till och det fick blir stekt rödbeta ( dom köpte jag också färdig kokta, så bara att skiva upp och steka) som jag peppra, salta och hade lite chili-flan på. Jag älskar rödbetor och detta är så perfekt att ha till mycket! La även i lite kale ( svartkål), i stekpannan som jag strimlad på med lite fetaost också! 🙂

Fint om man köpte fetaosten från Fontana så gick 10% till Bröstcanserfonden! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand