Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Let´s talk about tea

IMG_2835 IMG_2837 IMG_2840 IMG_2847IMG_2871IMG_2861

Ljuvliga chai-te, jag tycker det är så gott och speciellt nu när det börjar bli kallare ute. Man blir varm i hela kroppen och pigg av alla smaker. Vill tipsa om Friggs Ekologiska Chai gröna te, det är en favorit! Jag älskar te av alla olika smaker.. min kille hittar alltid mig i te-hyllan i mataffären. Jag vet inte varför men tycker det är små mysigt och välja, och Friggs har ju fler än denna så varierar mig varje dag 🙂

När man tränar är det helt sjukt bra att dricka mycket te, helst 4 koppar om dagen! Det finns någonting som heter fria redikaler i kroppen, dom producerar vi mer av när vi tränar.. och dom gör att vi  påskyndar åldrandet. Som tur är kan du motverka det genom att få i dig antioxidanter. Och det får du i mängder av det i te, speciellt grönt och vitt!

Sen när du tränar så svettas man och då dricker man ju såklart vatten. Ett tips är att ta med dig rött te, alltså rooibos te. Det smakar gott och är rikt på mineraler. Dessutom tillför du antioxidanter under träningen. För att när man dricker vatten förlorar man mineraler och spårämnen.

Man behöver alltså inte bara dricka te för njutning utan också dess antioxidanter! Så är ni redan te drickare eller tänkt att bli vill jag gratulera! Då det inte bara har bra effekter vid träning. Vem vill inte bromsa åldrandet, bra immunförsvar, mindre stress, gladare mage osv av bara någon kopp god te 🙂 Tack Friggs för alla anitoxidanter imore! Som jag nämnde för er förut så har jag ett samarbete med dom just nu. Sen blev den en skål med soya-yoghurt och en smoothie i mitten gjord på frysta hallon, fryst banan, grön juice, en matsked varje av -SYRSAmjöl, krongräs och rödbets- pulver. Så gott och äta sin smoohtie på detta vis, lägga den i mitten av den krämiga yoghurten eller kvargen! Kram

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Får man fråga vad du har i frukostskålen? Ser helt underbart ut!

  Charlotte 2015-11-05 11:09:52
  Svara
  • Svar på Charlottes kommentar.

   Hej Charlotte!
   Skrev dit det lite fint under i inlägget 😉
   Det är en smoothie i mitten.. Först häller jag soya yoghurt och lägger den kalla smoothien i mitten med massvis med nyttigheter i sig! Sen toppar jag med god musli 🙂

   foodjunkie 2015-11-05 13:24:04
   Svara
 • Hej!
  Tack för en superblogg, alltid snygga bilder och det du lagar ser så.sjukt.gott.ut! 🙂 Man blir verkligen inspirerad att laga och äta massa nytt.
  Undrar var te koppen och skålen kommer från, sjukt fina.

  //Carin

  Carin 2015-11-05 10:17:16
  Svara
  • Svar på Carins kommentar.

   Hej Carin! Miljoner tack för rara kommentarerna! Det är verkligen mitt mål att få inspiera! 🙂 Dom är från HM home, dom är verkligen så fina och fanns i fler färger! Men skynda dig dig så det inte tas bort nu vid jul.. KRAm

   foodjunkie 2015-11-05 13:22:35
   Svara
 • Varför skriver du inte att inlägget är sponsrat av Friggs? Du bör läsa på lite vad marknadsföringslagen säger. Och läs konsumentköplagen också när du håller på, finns mycket intressant där.

  Anna 2015-11-04 21:50:32
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Har skrivit i ett tidigare inlägg att det jag har ett samarbete av Friggs, Men kanske borde göra det i detta inlägg med! Tack för du påminde mig. Ha en fin dag!

   foodjunkie 2015-11-05 13:08:18
   Svara
 • Ser lite för mumsigt ut det där!! Jag gillar inte te alls, men när jag för 2 veckor sedan tappade rösten så tvingade jag i mig te. Hittade med vaniljsmak på jobbet och det är det enda jag kan få i mig utan att jag får kväljningar! Haha…

  Elin 2015-11-04 13:54:13
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Ojdå.. fast tur i oturen att du lärde dig ett te. Men Testa denna då, men soya mjölk <3

   foodjunkie 2015-11-04 15:10:56
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!