Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAPPY birthday DAD

IMG_2928 IMG_2935 IMG_2940 IMG_2943 IMG_2944 IMG_2953 IMG_2962

 

Denna morgon var helt klart speciellt. Inte bara för att min pappa fyller år, eller det var just därför den blev speciell. Vi hade ju lurat honom att vi skulle äta frukost på Riche kl 8.00, så jag och Alba var uppe med tuppen och sprang runt på stan och köpte godheter till en dunderfrukost hemma hos honom. Där skulle vi möta Frida och hennes kille men när vi väl knackar så är det ingen som öppnar ( kl 7.35)…. Han hade redan hunnit gå! Och vi hade ju aldrig bokat bord på Riche, men där satt han glatt och drack en kaffe i väntas tider. Så det var bara att traska ned och fira honom där! Lika mysigt för det och han får äta sin goda frulle hemma imorgon 😉 Frida och jag hade bokat lunch istället t ill honom så nu ska jag och Alba iväg igen och äta resturang! Man fyller ju faktiskt bara år en gång per år. Grattis världens bästa pappa och morfar till Alba! Finns ingen snällare och omtänksammare människa än honom, tänk om vi alla var som han <3 Som ni ser gick vi ett varv runt Djurgården efter frullen, det var så skönt i luften även om det är smågråt ute. SÅ ut och få i er lite frisk luft! Man hade gärna varit han på kanot där i det spegelblanka vattnet.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Stort tillykke med jeres dejlige far og morfar. Glæder mig til at møde jer en dag. Det er så dejligt at se at Alma er så lykkelig.

    Mor 2015-11-07 17:00:52
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!