Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Little scary

IMG_2975 IMG_2987 IMG_3004 IMG_3011

 

Min dag blev ju bara ännu mer speciell.. Som jag skrev så är det ju min pappas födelsedag och firandet fortsatte nere på Prinsen. Ja då ska vi se.. är det någon som läser min blogg som också läser Aftonbladet? Såg ni då att det sprang in två maskerade män på Prinsen och vandaliserade allt? Vi hann gå därifrån som tur är, men det känns så konstigt att det händer där man precis suttit, bara med några minuter emellan. Stackars dom som var där! Vilken rädsla även om det inte var någon som blev skadad nu men att det händer här.. Undra varför dom blev hotade på det här viset!

Vi åt jättegod fiskgryta med saffrans aioli, löjroms toast, vegetariskt talrik och Fläsklägg med pepparrot.. Fantastiskt gott 🙂

Nu på kvällen blev det mer trygg middag hemma hos min lilla mamma. Vi var väldigt hungriga efter en lååång ångbastu stund. Alltid lika gott och lägga grönsaker i ugn, idag blev det potatis- brysselkål- rödlök- vitlök- haricoverts. Medan det låg och mös i ugnen gjorde jag en grönkåls-sallad som är mega tips. Grönkål är ju som ni vet så nyttigt och den här är så god så man kan knappt sluta äta, vilket inte gör något i detta fall;

 • grönkål ( skölj och skär smått)
 • citron
 • olivolja
 • agave sirap ( flytande honung)
 • rostade pumpakärnor
 • krossade hasselnötter
 • dadlar
 • salt
 • peppar

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!