Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DADS DAY

PicMonkey CollageIMG_9919IMG_9935 IMG_9923_2PicMonkey CollageIMG_8629

 

Detta inlägg tänker jag jag bara Ö S A kärlek till ”mina” älskade pappor! JAG ÄLSKAR ER, Grattis på FARSDAG! Är så tacksam att jag har en sin fin pappa och att Alba har detsamma! Jag och Frida ska fira vår pappa idag.. Mycket firande när det kommer till honom denna månad, födelsedag- farsdag – namnsdag- mansdagen och namnsdag med mellanman inom loppet av 12 dagar. Men det är han värd! <3 Tyvärr är Albas pappa i Spaninen men dit åker vi vilken dag som helst.. Längtar ihjäl mig!

Hoppas ni får en underbar farsdag till er alla <3 Nu ska jag springa och träna.. Japp söndag och träning. Tänkte passa på innan jag åker och det ska bli riktigt härligt!

Denna lilla gulliga sjökaptensdräkt som Alba bär är min gamla som min mamma sparat så fint <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!